Seznamte se s ImpromptMe – vaším osobním digitálním asistentem na WordPress Prague 2020

Rádi byste vytěžili WordPress Prague 2020 na maximum? Žádný problém! #Oficiální eventová aplikace ImpromptMe vám umožní získat dokonalý přehled o tom, co se právě děje a co se dít bude. Zároveň vám pomůže najít inspirace pro růst vašeho podnikání. Díky šikovným vychytávkám a dalším výhodám ušetříte moře času i námahy. Ať už se na akci chystáte jako řečník nebo jako návštěvník, ImpromptMe je komplexní eventové plánovací řešení užitečné pro obě strany.

Jsme český startup se sídlem v Praze, který své hodnoty staví na spolupráci, kompetencích a otevřené komunikaci. Věříme, že dobré partnerství začíná právě osobním kontaktem a potřesením rukou. Taky proto jsme hrdí na naši propojovací funkcionalitu, která Vám umožní jednoduše si dohodnout 1:1 schůzky s dalšími lidmi na akci.

Dovolte nám poděkovat touto cestou všem řečníkům a návštěvníkům konference WordPressPraha 2019, kteří s námi sdíleli své dojmy a recenze; a také organizátorům únorové konference WordCamp Prague 2019 za možnost testovací jízdy. Zkušenost v ostrém provozu byla k nezaplacení a pomohla nám posunout vývoj mílovými kroky dopředu. Výsledek jsme následně úspěšně testovali na dalších konferencích ve čtyřech zemích. Na té příští, WordCamp Prague 2020, se na oplátku účastníme v roli sponzora.

ImpromptMe & You

Jak vám může být aplikace ImpromptMe užitečná?

Program  

Prostudujte si detailní program konference, seznam řečníků, workshopů a dalších doprovodných akcí a vyberte si témata a prezentace, které vám nesmějí ujít. 

Řečníci 

Přečtěte si předem podrobné informace o řečnících a obsahu jejich výstupů. 

Průběh konference 

Live Notifications vás udrží v obraze, dozvíte se všechno podstatné o průběhu (a v průběhu) konference.

Live Q&A 

Díky integrované SLIDO technologii komunikujte s řečníky bezprostředně po jejich prezentaci.

Networking  

Využijte značkovou networkingovou funkci, která vám pomůže s nalezením partnerů, klientů či developerů. Domluvte si 15 minutové schůzky ještě před příchodem na akci a nepropásněte tak příležitost posunout sebe sama či vaši firmu zase o krok dál.

Získejte aplikaci ImpromptMe ještě dnes a užijte si náskok díky efektivní práci s časem, s lidmi a s informacemi.

  1. Stáhněte verzi pro iOS nebo Android nebo navštivte webovou stránku pro využití na dalších zařízeních.
  2. Zaregistrujte se jako nový uživatel nebo se přihlašte ke svému účtu. 
  3. Přidejte WordCamp Praha 2020 uvedením hashtagu #WordCampPraha.