Sponzoři

Za pořádání našich akcí můžeme poděkovat především sponzorům. Chcete i vy být mezi nimi? Nabízíme vám několik úrovní sponzorství.

Pomůžou nám i malé částky od mikrosponzorů. Pokud se jím chcete stát, stačí kontaktovat některého z organizátorů, který s vámi dořeší vše potřebné.

Detaily naleznete ve článku Sponzorství WordCamp Prague 2020.

Hlavní sponzor

AnyDesk je spolehlivý software pro vzdálený přístup (remote desktop software), který díky inovativnímu kodeku DeskRT poskytuje rychlý a stabilní přenos, jaký žádný konkurenční produkt není v současné době schopen zajistit. Jsme rádi, že se AnyDesk mohl opět stát hlavním sponzorem WordCamp Prague.

Stále hledáme toho největšího partnera letošního ročníku. Budete to vy? Propagace všemi kanály, stánek a další výhody.

Zlatí sponzoři

beebyte je hosting s vysokým výkonem a vyladěnými nástroji, který nabízí řešení na míru wordpressovým agenturám a jejich businessu
WooCommerce je open-sourcová eCommerce platforma postavená na WordPressu. Prodejte cokoliv online s flexibilitou a svobodou jednoho z nejrozšířenějších redakčních systémů.

Inovujte práci s weby na WordPressu: Jetpack připojí Vaši stránku ke světovým službám, komunitě a podpoře poskytované WordPres.com.
WP Hosting
WP Hosting se specializuje na hostování WordPressu. Využívá nejmodernější technologie, zaručující bezpečnost, rychlost, ale také instalaci webu na 1 klik.

Na velkou jízdu se necítíte, ale chtěli byste vlastní stánek pro prezentaci toho, co děláte? Tahle kategorie je pro vás jako stvořená.

Stříbrní sponzoři

Stvořen ke zjednodušení překladatelského procesu – plugin Weglot je spolehlivá a snadná cesta jak udělat jakoukoliv stránku vícejazyčnou za pár minut.
Blockonomics nabízí pohodlný a rychlý způsob, jak přijímat platbu v Bitcoinech na jakémkoliv WooCommerce eshopu.
The Miners Coffee & Characters je kavárna, kam chodí moderní lidé sdílet nápady, setkávat se s přáteli a získat energii z vypité kávy.
Bluehost je partnerem WordPressu od roku 2005 a pohání více než 1 milión wordpressových webů po celém světě.
GoDaddy powers the world’s largest cloud platform dedicated to small, independent ventures. GoDaddy is the place people come to name their idea, build a professional website, attract customers and manage their work.
Pluginy Toolset vám pomohou postavit krásné dynamické weby na WordPressu bez zasahování do kódu. Hodí se jak developerům, kteří se snaží ušetřit čas, tak designérům, kteří programovat nechtějí.
SimpleShop je uživatelsky přívětivý nástroj pro plně automatizovaný prodej vstupenek prostřednictvím prodejního formuláře na vašem webu.
Nabízíme širokou škálu internetových služeb pro webové stránky a online projekty. Umožňujeme registraci domén na desítkách různých koncovek (TLD). Poskytujeme sdílený i privátní hosting a managed servery na míru. Nabízíme řešení pro snadnou tvorbu a správu webových stránek a e-shopů a řadu souvisejících služeb.

Máme připravený i menší balíček s půjčeným stolkem pro začínající nebo zahraniční firmy. Vše zařídíme na klíč a vy se budete věnovat jen tomu podstatnému. Chcete vědět, jak na to?

Bronzoví sponzoři

Díky PeepSo vytvoříte snadno vlastní online komunitu přímo ve WordPressu.
SEOPress je jednoduchý a rychlý freemium WordPress SEO plugin. Obsahuje vše podstatné, můžete ho obrandovat, má více než 90 000 instalací a hodnocení 4,9/5.
Hosting od SiteGroundu je vaší vstupenkou pro vysoce výkonou stránku, kterou je radost spravovat.
Tvoříme velké projekty na WordPressu. Umíme internetový marketing a SEO. A především, bojujeme proti špatným projektům.

WPSec.com je online bezpečnostní scanner pro WordPress. Sledujeme vaše WP instalace a dáme vám vědět jakmile nejsou aktuální. S námi jste vždy chránění proti útokům hackerů nebo útočníků, kteří by chtěli poškodit váš web.
Jsme PPC agentura s velkým technologickým zázemím. Pomáháme klientům nejen s marketingem, ale i s výkonem a bezpečností jejich webů.
Posláním Yoastu je SEO pro každého. Chceme dát každému příležitost se dobře umístit ve vyhledávačích.
Aplikace pro organizátory, kteří se starají o spokojenost účastníků svých akcí. Konferenční aplikace využívající prvotřídní networking. Vyrobeno v České republice.

Stačí vám být sponzor jen virtuálně?

Mediální partneři

Jste online médium a konference se vám zamlouvá tak, že byste nám pomohli s propagací? Jak na to zjistíte zde.

Ostatní sponzoři

Děláme profesionální vývoj softwaru produktivnějším a příjemnějším zážitkem.
Nejrychlejší a nejjednodušší způsob, jak koupit tištěné produkty na míru.

WP profesionálové – mikrosponzoři

Adam Laita – WordPress Specialista / Front-End Kodér
bonito.id – móda a doplňky pro indonéské ženy
Františkovy Lázně
Honza Ptáček – realitní makléř v Praze
Hellenic Moon – řecké mýty pro moderní lidi (a fanoušky Sparty Praha)
Jakub Kadeřávek – Vývojář webů na míru
Lebedová.Inger
Mrnus-servis – opravy telefonů a výpočetní techniky
Polzer.cz – tvorba webových stránek, školení
Prostor pro inspiraci – Hry pro děti a obrázky Lucie Ernestové
Ros Sumiati – marketingový konzultant a WP designér a developer
WP-admin – správci vašeho WordPressu
Zásilkovna – efektivní způsob dopravy zboží do 30 zemí Evropy