impromptme

Networkujte během WordCampu naplno s ImpromptMe

Možná jste zaregistrovali, že letošní ročník WordCampu se rozhodl podpořit český startup ImpromptMe. O co jde? O aplikaci, která pomůže vylepšit vzájemný networking, jenž je stěžejním cílem celé konference.

Jak to funguje?

Ve zkratce – abyste se s někým zkontaktovali, nemusíte ho složitě hledat. Stačí se zaregistrovat do aplikace ImpromptMe (stahujte pro Android a iOS anebo využijte webové prostředí), ve které uvidíte seznam ostatních + informace o nich. Pak už se jen stačí domluvit, kde přesně a v kolik se potkáte a je to (aplikace bere v potaz agendy vás obou). Díky vyplněným profilům tak najdete přesně lidi, které chcete. 

  1. Zaregistrujte se na https://impromptme.com/
  2. Vyhledejte naši konferenci pomocí kódu WCP2019
  3. Jako vstupní kód použijte číslo/kód vašeho lístku (najdete na vstupence od SimpleTicketu)

V aplikaci pak také uvidíte program konference se speakery, můžete si nastavit upozornění na přednášky, které určitě nechcete minout a domluvené meetingy se vám přehledně řadí v seznamu.

Pár tipů, jak ImpromptMe využít co nejlépe

  • Zaregistrujte se ještě před příchodem na konferenci
  • Vyplňte si svůj profil co nejlépe
  • Přidejte si plánované přednášky do své agendy (díky tomu vás nikdo nepozve na meeting v čase, kdy chcete být na přednášce)
  • Domluvte si co nejvíc meetingů ještě před konferencí, dokud lidé nemají již naplněný rozvrh
  • Pokud se objeví zádrhel v mobilní appce, zkuste si otevřít naši webovou aplikaci na adrese https://impromptme.com
  • Pokud ani to nebude fungovat, napište na support@impromptme.com nebo na knopova@impromptme.com

Nechtěli jsme vytvořit další aplikaci se seznamem přednášek, případně s chatem mezi návštěvníky, takových je na trhu spousta. Naše aplikace tedy neposílá klasické chatové zprávy, ale umožňuje vám velmi efektivně a jednoduše domluvit osobní meeting na konkrétní místo a čas. Když například potřebujete radu s PHPkem nebo naopak zadat někomu zakázku, stačí si to v appce ve filtrech nastavit a pozvat vybrané lidi. Zabere to jen 3 ťuknutí v případě, že někoho pozvete vy a 1 ťuknutí, pokud někdo pozve vás.

Zároveň bych ráda zmínila, že je to pro nás reálně první větší konference. Proto věříme, že návštěvníci letošního WordCampu nám odpustí případné počáteční zádrhely, které se jak na potvoru určitě objeví. U stolečku s registrací ale budeme nápomocni při jakémkoli problému a budeme rádi za jakoukoli zpětnou vazbu,“ zmiňuje spoluzakladatelka aplikace Andrea Knopová.

4 komentáře u „Networkujte během WordCampu naplno s ImpromptMe“

  1. Pokusil jsem se aplikaci nainstalovat na Xiaomi Redmi Note 5A Plus a…
    1) Proč se nedá posouvat obrazovkou při zadávání údajů jako je login a heslo?
    Mluví appka česky?
    2) Aplikace se po registraci zasekla v momentě, kdy jsem přidal konferenci WordCamp Praha 2019.
    3) Nelze se přihlásit ani přes web, protože hláška „API: translation:account_validation_failed“
    Je to na pikaču, budu raději networkovat po staru 😉

  2. Zdravím Vás, Martine. Díky moc za zmínění konkrétního telefonu – dost nám to pomáhá při odhalování nedostatků 🙂

    1) Appka mluví zatím jenom anglicky. Překlady přijdou do léta. Co se scrollu týče – zapracujeme na tom 🙂
    2) Díky, víme o tom! Tento problém se vyskytuje na pár telefonech a s příštím updatem ho opravíme. Jinak appku stačí vyrestartovat a pak to už funguje 🙂
    3) Tady bohužel netiším, co se stalo. Pokud mi poskytnete víc informací do zprávy/zítra na konferenci rádi to vyřešíme 🙂

    Andrea

  3. Tak bohužel, nepodařilo se. Přihlásil jsem se do aplikace a po přidání konference se to nejde, nic se neděje. Apku jsem ukončil, spustil znovu a přihlásit se nemůžu. Zkoušel jsem obnovit heslo, to taky nejde.

    1. Diky za info, Tomáši. Zítra budu během dopoledne u registrace – zastavte se u mě, prosím 🙂 Co mě teď rychle napadá je tohle: Zkuste obnovení hesla/přihlášení do konference přes počítač na https://impromptme.com – webová appka je v tuto chvíli o kus dál před mobilní.

      Andrea

Komentáře nejsou povoleny.

WordCamp Praha 23 .2. 2019 is over. Check out the next edition!