WordCamp Praha 2021 je za námi, ať žije WP pivo! PS: Zveřejňujeme nahrávky přednášek

Již je to měsíc, co se uskutečnil co do počtu účastníků zatím největší, osmý, ročník WordCamp Praha. Dorazilo vás neuvěřitelných 595. Ještě jednou děkujeme za účast a doufáme, že jste si celou akci užili stejně jako my – navzdory tomu, že se konala v čistě online prostředí. Že se nám celá akce i s virtuální afterparty protáhne do desáté hodiny večer, to jsme opravdu nečekali!

Jsme vděční za zpětnou vazbu, kterou jste nám zaslali v dotazníku: Byla nejen velmi pozitivní, ale dostali jsme také podnětnou konstruktivní kritiku, nad kterou se budeme zamýšlet při přípravách následujícího ročníku. Máte-li jakoukoliv jinou pochvalu nebo výtku, budeme samozřejmě rádi, když nám ještě napíšete.

Pokud jste některé přednášky nestihli, nahrávky nyní najdete na youtube.com/naswp, stejně jako rozhovory s řečníky, které vám vřele doporučujeme.

A jestli vám tentokrát utekla celá konference, můžete si kromě toho také přečíst i rekapitulaci pohledem účastníka od Jana Polzera.

Z našeho pohledu se koncept online konference celkově osvědčil a chceme ho dále rozvíjet. Už teď máme dlouhý seznam toho, co do příště můžeme ještě vypilovat. Pokud by vás zajímalo víc informací ze zákulisí o organizaci celé akce a pokud vás neodradí trochu delší anglický text, rozepsal jsem se o tom na blogu svého zaměstnavatele.

Už nyní si můžete předběžně (ale velmi předběžně!) rezervovat poslední únorovou sobotu v příštím roce. 😉 

A do té doby? Chceme vytrvat v pořádání pravidelných online meetupů WP pivo, které se konají vždy poslední středu v měsíci. To znamená, že ten březnový je již zítra! Aby vám další události neutekly, doporučujeme sledovat např. stránku naší komunity na Meetup.com: meetup.com/naswp-cz nebo náš profil na Facebooku: facebook.com/wordpresscr.

Těšíme se brzy na viděnou!

Za organizátorský tým

Honza