WordCamp Praha 2021 bude!

I v roce 2021 se můžete těšit na WordCamp Praha, tentokrát s přízviskem Online. Poznačte si proto v kalendáři sobotu 27. února 2021.

Již poosmé pro vás připravujeme největší WordPress konferenci v ČR. Rádi se opět uvidíme se všemi, kterým WordPress přirostl k srdci. A je jedno, jestli se v něm teprve rozkoukáváte, nebo píšete složité zdrojové kódy. Program letošní konference není nijak ochuzený a rozhodně stojí za to.

Jak přízvisko napovídá, po dlouhém zvažování a vyhodnocování současné situace jsme se rozhodli uspořádat celé setkání online v prostředí. Nový formát s sebou nese výzvy i příležitosti. Budeme se ze všech sil snažit, aby výhody online formátu dorovnaly nemožnost přímých osobních setkání, které jsme na WordCampech vždy oceňovali.

Vzhledem k tomu, že si letos užijete akci z pohodlí domova, není potřeba pokrýt náklady na pronájem prostor a občerstvení. Proto bude letošní ročník pro účastníky zdarma.

Stále však můžete konferenci finančně podpořit. Pomůžete nám tak zajistit lepší virtuální studio, sestříhání materiálů a propagaci akce. Pokud se chcete stát hrdým sponzorem WordCampu, ozvěte se nám. Sledujte informace také na Facebooku a Twitteru.

WordCampy se konají pravidelně ve více jak šedesáti zemích po celém světě. Jsme tak v nejlepší společnosti. Staňte se i vy její součástí! Přihlaste se k odběru novinek, aby vám nic neuteklo.