Sponzoři

Za pořádání našich akcí můžeme poděkovat především sponzorům. Chcete i vy být mezi nimi? Nabízíme vám několik úrovní sponzorství.

Pomůžou nám i malé částky od mikrosponzorů. Pokud se jím chcete stát, stačí kontaktovat některého z organizátorů, který s vámi dořeší vše potřebné.

Detaily naleznete ve článku Sponzorství WordCamp Prague 2021.

Zlatí sponzoři

Stále hledáme toho největšího partnera letošního ročníku. Budete to vy? Propagace všemi kanály, stánek a další výhody.

Stvořen ke zjednodušení překladatelského procesu – plugin Weglot je spolehlivá a snadná cesta jak udělat jakoukoliv stránku vícejazyčnou za pár minut.
Buddy je uznávaný špičkovými vývojáři z celého světa a kombinuje bezchybnou uživatelskou zkušenost se špičkovým výkonem do jednoho řešení pro týmy, které chtějí bezbolestně představit CI / CD a urychlit životní cyklus vývoje svého softwaru.

Na velkou jízdu se necítíte, ale chtěli byste vlastní stánek pro prezentaci toho, co děláte? Tahle kategorie je pro vás jako stvořená.

Stříbrní sponzoři

GoDaddy Pro byl vytvořen pro designéry a vývojáře webových stránek a pro ně. Ať už jste v oblasti webového designu nováčkem nebo rozvíjíte své stávající podnikání, najdete bezplatné nástroje, produkty, pokyny a odbornou podporu, které vám pomohou efektivněji vytvářet a udržovat krásné weby – a okouzlit klienty.
Jsme PPC agentura s velkým technologickým zázemím. Pomáháme klientům nejen s marketingem, ale i s výkonem a bezpečností jejich webů.
Chytrý prodejní formulář pro prodej online produktů. Prodávejte automatizovaně e-booky, školení, videa, kurzy, členství, vstupenky a mnoho dalšího na vlastních webových stránkách.
Hosting od SiteGroundu je vaší vstupenkou pro vysoce výkonou stránku, kterou je radost spravovat.
Vytváříme WordPress pluginy pro e-commerce řešení WooCommerce. Specializujeme se na české a slovenské e-shopové prostředí.
Nabízíme profesionální vývoj webových stránek a online obchodů, prémiovou podporu WordPressu a optimalizaci rychlosti.
Posláním Yoastu je SEO pro každého. Chceme dát každému příležitost se dobře umístit ve vyhledávačích.
Webhosting pro WP s Elementor Pro

Máme připravený i menší balíček s půjčeným stolkem pro začínající nebo zahraniční firmy. Vše zařídíme na klíč a vy se budete věnovat jen tomu podstatnému. Chcete vědět, jak na to?

Bronzoví sponzoři

Nabízíme širokou škálu internetových služeb pro webové stránky a online projekty. Umožňujeme registraci domén na desítkách různých koncovek (TLD). Poskytujeme sdílený i privátní hosting a managed servery na míru. Nabízíme řešení pro snadnou tvorbu a správu webových stránek a e-shopů a řadu souvisejících služeb.
Kvalitní univerzální webhosting s prověřenou spolehlivostí a nadstandardní péčí o klienty. Všechny služby pohodlně v jednom programu s garancí dostupnosti.
EasyWP od Namecheap nabízí rychlý, cloudový a bezproblémový způsob nasazení WordPressu, přičemž celý proces instalace trvá méně než 90 sekund.
Výhody vlastního servery za zlomek ceny a bez starostí. Virtuální managed servery s vysokým výkonem a kompletní správou. Jsme Váš root.
Toolset pluginy pomáhají vytvářet krásné dynamické weby WordPress bez kódování. Jsou skvělé pro vývojáře, kteří chtějí ušetřit čas, a pro designéry, kteří nechtějí kódovat.
Online fakturační systém pro plátce i neplátce DPH. Fakturujte kdykoliv a kdekoliv. Využijte řadu chytrých funkcí jako automatické upomínky, API, EET, párování plateb s mnoha bankami nebo napojení na platební brány.
WP Hosting se specializuje na hostování WordPressu. Využívá nejmodernější technologie, zaručující bezpečnost, rychlost, ale také instalaci webu na 1 klik.
Nabízíme servis telefonů, tabletů, všech značek, specializace na čínské výrobce. Výměna LCD displejů, usb konektorů a další opravy. Provádíme komplexní opravy počítačů, notebooků.
Fotky které prodávají
Essential tools for software developers and teams

Petr Králík

Stačí vám být sponzor jen virtuálně?

Mediální partneři

Jste online médium a konference se vám zamlouvá tak, že byste nám pomohli s propagací? Jak na to zjistíte zde.

WP profesionálové – mikrosponzoři

Adam Laita – laita.cz
Daniel Střelec – danielstrelec.cz
Jakub Kadeřávek – wpjakub.cz
Jan Bien – webmistr.wtf
Jan Polzer – polzer.cz
Jiří Hampel – skymax.cz
Jiří Semota – drivespace.cz
Karolína Vyskočilová – kybernaut.cz
Lukáš Bachleda – lavadesign.sk
Lukáš Marek – investmania.cz
Ľubomír Laššák – itsoft.sk
Martin Bugner – bugner.pro
Michal Pelech – michalpelech.cz
Michal Teska – borndigital.cz
Miroslav Novotný – superweby.cz
Pavel Kočárek – pavelkocarek.cz
Pavel Židek
Petr Paboucek – wpadvisor.co.uk
Václav Blažek – maveb.cz
Vladimír Juroško – jurosko.cz
Vojtěch Sajdl – sajdl.com
Zuzana Koudelková – zuzana-koudelkova.cz

Podporovatelé

Adam Uhlík
Alena Bartešová
Anna Staňková
Jájina Drechslerová
Jan Boucek
Johana Kratochvílová
Jozef Vilim
Juraj Kopčan
Karel Provázek
Kateřina Martínková
Krisztian Farkas
Lenka Jiříková
Lenka Šturmankinová
Lucie Mistoler
Marek Vontroba
Ondřej Brynych
Pavlina
Vít Špíšek