Oslovte stovky profesionálů a fanoušků WordPressu sponzorováním WordCampu Praha 2021!

V sobotu 27. února 2021 se bude konat už osmý ročník pražského WordCampu. Pražský ročník 2020 patřil k největším WordCamp v Evropě, plány pro rok 2021 jsou podobně ambiciózní, sic se tentokrát sejdeme online. Protože letošní WordCamp bude poprvé online a WordPress Centrála finančně online eventy nepodporuje, hledáme sponzory, kteří nám pomohou akci uspořádat.

Pro vás jako sponzory je podpora konference skvělou příležitostí zviditelnit svou značku a ukázat, že se aktivně snažíte o rozvoj wordpressové komunity. Navíc svým příspěvkem zlepšíte zážitek z konference stovkám účastníků. Naše akce osloví zájemce o WordPress nejen z celého Česka, ale i ze Slovenska, kde se podle nám dostupných informací v roce 2021 žádné konference organizovat nebudou.

Účastníci WordCampů

Většina účastníků s WordPressem profesionálně pracuje: jde zejména o vývojáře, designéry, konzultanty a další uživatele, kteří se prací s WordPressem živí.

Stručný přehled statistik z dotazníku rozeslaného po minulém ročníku:

  • 84 % respondentů z loňského ročníku se plánuje zúčastnit znovu (14 % neví)
  • 88 % respondentů hodnotí konferenci velmi kladně nebo kladně
  • 40 % respondentů používá běžný webhosting nebo multihosting, 26 % VPS, 18 % multihosting,  9 % serverhosting, 4 % využívají profi cloud
  • 88 % respondentů pracuje na volné noze nebo ve firmách v oblasti tvorby webů
  • 77 % respondentů spravuje/provozuje více než 2 weby
  • 80 % respondentů hodnotí úroveň přednášek kladně
  • 72 % respondentů ocenilo přednášky v angličtině

Sponzorství WordCamp Praha 2021

Pro živnostníky a fanoušky WordPress komunity nabízíme symbolické sponzorství už od 300 Kč, větší firmy mají možnost se zviditelnit vlastním virtuálním stánkem.

Více informací o konferenci a jejím sponzorství

Nevyhovuje vám žádná z úrovní sponzorství a přesto byste chtěli konferenci podpořit? Máte specifické požadavky nebo vás zajímají další podrobnosti? Kontaktujte nás a najdeme formu takovou, která bude výhodná pro obě strany.

Chcete vědět víc?

Kontaktuje nás zde, případně se rovnou obraťte na hlavního organizátora Jana Štětinu (jan.stetina@naswp.cz).

Těšíme se na vás na #WordCampPraha!

Chci se stát sponzorem