Smarthost.eu – hosting, který se stará o své zákazníky

Smarthost.eu je evropský hosting, který věnuje zvláštní pozornost zákaznické podpoře. Na každý dotaz odpovídají naši administrátoři. Nejsou to ani „konzultanti“ ani roboti či „boti“ – u nás hovoříte vždy s kompetentním a živým člověkem. Pro naše zákazníky jsme k dispozici po celých 365 dní v roce a po celých 24 hodin denně.

Mimochodem: střední doba odpovědi na chatový dotaz je jen 7 sekund! K dispozici jsme i v případě, že nám napíšete třeba na Nový rok nebo na Velikonoce.

Smarthost tvoří lidé, kteří milují svou práci. Pomáhají vám a provádějí vás krok za krokem, ať už s internetovými stránkami teprve začínáte, anebo jste už na vyšší úrovni.

Podporujeme komunitu lidí kolem systému WordPress

Podporujeme mladé a schopné lidi, kteří se podělí s druhými o své znalosti. Firma Smarthost se účastní celostátních setkání WordCamp a také mnoha místních setkání WordUP – a to nejen se svým sponzoringem, ale také se svými zaměstnanci, kteří zde v roli řečníků prezentují své znalosti.

Dále podporujeme firmy pracující v prostředí WordPress – a doporučujeme naše partnery všude tam, kde se objeví potřeba programátorských prací, implementace, anebo vytvoření nových internetových stránek a internetových obchodů.

Mimo to podporujeme také blogery, pravidelně se setkáváme v rámci prostředí WordPress – nasloucháme jejich potřebám a přizpůsobujeme jim naši nabídku.

Pracujeme nejen virtuálně, ale i reálně – hrnek s logem WordCamp Praha 2022

I v těžkých časech pandemie se snažíme udržovat dobré vztahy s našimi zákazníky a připomínáme jim, že jsme zde i nadále pro vás. Každému účastníkovi konference WordCamp Praha, který si u nás do 20. března založí hostingový účet, pošleme skutečný, fyzický, opravdový hrnek s logem WordCamp 2022.

Aktuální situace nám bohužel nedovoluje setkat se s vámi tváří v tvář, což ale pro nás není žádnou překážkou v pokračování péče o naše zákazníky a v podpoře společnosti WordPress.

Hosting internetových stránek v systému WordPress

Smarthost.eu je moderní hostingový systém, který je plně v souladu s požadavky systému WordPress a který se opírá o osvědčená řešení v oblasti řízení služeb.

Náš systém monitoruje aktuální stav všech vašich modulů plug-in a informuje o neaktuálních skriptech.

Balíčky našich služeb jsou plně uzpůsobené pro efektivní provoz systému WorPpress a nabízejí vysokou úroveň systémových prostředků pro každý hostingový účet. Navíc, díky moderním serverům a evropskému umístění datacenter získávají strany WordPress krátké časy odpovědi (TTFB) a tím zkracují čas nezbytný pro načtení internetové stránky.

Důležitým aspektem je rovněž možnost změny verze PHP a možnost editace jeho nastavení pro každou doménu zvlášť, která tak můžete snadno přizpůsobit podle vlastních potřeb. V rámci hostingu je možné využívat také příkazová rozhraní SSH a wp-cli.

Na hostingových účtech je možnost instalace systému WordPress pomocí intuitivního tvůrce. Užitečnou variantou je také možnost vytvoření kopie (stage) stránky WordPress. Tato funkce umožňuje naklonování stávající aplikace včetně obsahu a testování změn, které se pak provádějí na kopii stránky

Dbáme o bezpečnost vašich souborů

Vaše soubory na hostingovém účtu jsou v bezpečí. Na našich serverech pracuje totiž unikátní software s ochranou proti zneužití, tedy systém monitorující nepřetržitě stav souborů na hostingovém účtu. Systém umí detekovat pokusy o neoprávněné změny v souborech internetových stránek a okamžitě informuje zákazníka.

Díky nepřetržitému dozoru zabezpečuje systém stránky před pokusy o vlámání např. přes knihovny s bezpečnostními dírami, které nechrání před zanesením škodlivého kódu, ale také stejně tak umí detekovat pokus o uložení zavirovaného souboru na server protokolem ftp.

Po detekci přístupu se zavirovaný soubor přesune do karantény a zároveň se odešle vlastníkovi hostingu upozornění s podrobnou informací o útočícím souboru.

Zdarma k nám přeneseme vaše stránky i poštu

Po založení hostingového účtu k nám úplně zdarma přeneseme vaši současnou internetovou stránku i elektronickou poštu. Stačí, když nám pošlete přístup k vašemu aktuálnímu hostingu, a my už se o všechno postaráme za vás, v libovolném vámi zvoleném termínu. Na přenos souborů nemusíte nijak dlouho čekat: napište nám ještě dnes, a už zítra budete mít soubory na našich serverech!

Stejně tak zdarma přeneseme na naše systémy i vaši elektronickou poštu a veškeré poštovní schránky včetně e-mailových zpráv a dokonce i složek IMAP, pokud je uživatelé používají.

Podtrženo a sečteno: co by měl nabízet dobrý hosting?

  • Veškeré účty jsou chráněné unikátním systémem proti zneužití, který detekuje a blokuje tisíce možných zneužití útočících na internetové stránky.
  • Pro všechny domény přidané k hostingovému účtu se automaticky generují certifikáty SSL. Tyto certifikáty SSL jsou bezplatné a obnovují se automaticky.
  • V našem řídicím panelu cPanel je k dispozici je mnoho verzí PHP až do verze 8.0, přičemž konkrétní verzi PHP je možné nastavit pro každou doménu zvlášť. Neustále se staráme o kvalitu našich služeb, a proto mají naši zákazníci vždy k dispozici tu nejnovější verzi jazyka PHP.
  • Každý hostingový účet má svoje vlastní parametry a nezávisle přidělené systémové prostředky jako je kapacita procesoru a paměť RAM.
  • Zdarma vám přeneseme webové stránky i poštu. Vaše data rádi přeneseme hned zítra, anebo v jiném vámi zvoleném termínu.
  • Vysoká efektivita hostingu – hostingové účty pracují výhradně na discích SSD, kde se nacházejí nejen soubory stránek, ale také databáze a elektronická pošta.
  • Obsluha moderních a pohodlných technologií, jako je http/2, TLS 1.3, brotli, wp-cli, či přístup ke shellu ssh.
  • Intuitivní a uživatelsky příjemný řídicí panel, který je považován za jeden z nejlepších hostingových panelů na světě: cPanel umožňuje práci v mnoha různých jazycích.
  • Dokonalá technická podpora našich administrátorů po celých 24 hodin denně. Na požadavky odpovídáme už za 7 sekund!

Vyzkoušejte si nás: hosting na rok za 1 Kč

Už 26. února během konference WordCamp Praha vám budeme k dispozici po celý den na našem virtuálním stánku. Přijďte se podívat a získejte hosting jen za 1 Kč! Dostanete tak od nás plně funkční hostingový účet na celý rok. Díky této akci si můžete naše služby vyzkoušet po delší zkušební dobu.

Dne 26. února 2022 jsme vám na našem virtuálním stánku k dispozici po celý den rovněž na chatu, kde můžete zadávat dotazy a my vám na ně rádi odpovíme. Na tomto virtuálním stánku se můžete dozvědět více o námi poskytovaných službách a seznámit se blíže s naší nabídkou.