Sponzoři

Přehled sponzorů pro WordCamp 2022 naleznete níže. Všem patří velké poděkování!

Pomůžou nám i malé částky od mikrosponzorů. Pokud se jím chcete stát, stačí vyplnit náš formulář na stránce Chci podpořit WordCamp.

Další detaily naleznete ve článku Sponzorství WordCamp Prague 2022.

Zlatí sponzoři

Stále hledáme toho největšího partnera letošního ročníku. Budete to vy? Propagace všemi kanály, stánek a další výhody.

Stříbrní sponzoři

Na velkou jízdu se necítíte, ale chtěli byste vlastní stánek pro prezentaci toho, co děláte? Tahle kategorie je pro vás jako stvořená.

Živé Weby – Webhosting optimalizovaný pro WP s Elementor Pro zdarma.

V ceně je Elementor Pro a rozšíření jako Premium Addons Pro, Essential Addons Pro, Piotnet Addons Pro, Ele Custom Skin Pro, Crocoblock Set (Jet WooBuilder, Jet Filters, Jet Appointments,…), RankMath SEO Pro, WPML, platební brána Pays a mnoho dalších prémiových pluginů.
ziveweby.cz

Lynt services – Marketingová a technologická agentura

Jsme PPC agentura s velkým technologickým zázemím. Pomáháme klientům nejen s marketingem, ale i s výkonem a bezpečností jejich webů.
lynt.cz

ANT studio – Pomáháme prodávat online pomocí WordPressu i WooCommerce

Největší online marketingová agentura na západě Čech. Pomáhá prodávat online a to i za pomocí redakčního systému WordPress, na kterém pro své klienty realizují webové prezentace i e-shopy.
antstudio.cz

Weglot – Přeložte webové stránky během pár minut a plně automaticky

Stvořen ke zjednodušení překladatelského procesu – plugin Weglot je spolehlivá a snadná cesta jak udělat jakoukoliv stránku vícejazyčnou za pár minut.
weglot.com

WP Hosting – Specializovaný hosting pro WordPress

WP Hosting se specializuje na hostování WordPressu. Využívá nejmodernější technologie, zaručující bezpečnost, rychlost, ale také instalaci webu na 1 klik.
wp-hosting.cz

WPML – WordPress plugin pro vícejazyčný web.

WPML umožňuje snadnou tvorbu vícejazyčných stránek. Je dostatečně výkonný a všestranný pro komplexní firemní weby, ale jednoduchý pro blogy. Je plně kompatibilní s page buildery včetně Gutenbergu, SEO a e-commerce pluginy a zvládne kompletní překlad webu včetně obsahu, menu, widgetů i textů s šablon a pluginů.

Také umožňuje snadný strojový překlad celého webu na pár kliknutí. WPML používá přes 1 000 000 komečních webů po celém světě. Hledáme talentované vývojáře. Ozvěte se nám!
wpml.org

GoDaddy Pro – Spravujte své klienty, weby a úkoly.

GoDaddy Pro byl vytvořen pro webdesignéry a vývojáře webových stránek. Ať už jste v oblasti webového designu nováčkem nebo rozvíjíte své stávající podnikání, najdete zde bezplatné nástroje, produkty a odbornou podporu, které vám pomohou efektivněji vytvářet a udržovat krásné weby – a okouzlit své klienty.
godaddy.com

Simpleshop – Chytrý prodejní formulář

S prodejním formulářem od SimpleShopu zvládnete prodávat svoje videokurzy, živá vysílání, e-booky a mnoho dalšího. To všechno naprosto automatizovaně online.
simpleshop.cz

Bronzoví sponzoři

Máme připravený i menší balíček s půjčeným stolkem pro začínající nebo zahraniční firmy. Vše zařídíme na klíč a vy se budete věnovat jen tomu podstatnému. Chcete vědět, jak na to?

Yoast – SEO pro každého

Posláním Yoastu je SEO pro každého. Chceme dát každému příležitost se dobře umístit ve vyhledávačích.

EasyWP – Spravujte WordPress do minuty

EasyWP od Namecheap nabízí rychlý, cloudový a bezproblémový způsob nasazení WordPressu, přičemž celý proces instalace trvá méně než 90 sekund.

Matthias Haltenhof – Fotografie

Pomáhám lidem s výukou fotografování, především krajiny a architektury.

Collabito – Software pro online focus groups

Nástroje pro kvalitativní výzkum: Živý chat, diskuzní fóra, blogy, skupinové diskuze s videem. Vhodné i pro mobilní telefony.

RandomPicker – SEO pro každého

RandomPicker pomáhá losovat výherce Vašich soutěží a promoakcí. Jsme jedni z nejrozšířenejších nezávislých poskytovatelů služeb pro náhodné losování.

Bugner.pro – stavitel webů a WordPress specialista

Moderní, rychlý a bezpečný web nebo e-shop, který zvládnete upravovat sami.

Mediální partneři

Jste online médium a konference se vám zamlouvá tak, že byste nám pomohli s propagací? Jak na to zjistíte zde.

SMARTmania.cz – Váš průvodce světem technologií

Aktuální novinky ze světa smartphonů, chytrých zařízení, automobilů a další techniky. Recenze, testy a videopohledy. Android, iPhone a Windows.

inSmart.cz – Držíme krok s dobou chytrých technologií

Magazín inSmart – Aktuální novinky a články ze světa chytrých technologií, zařízení, automobilů, měst a umělé inteligence.

světWP.cz – blog o WordPress

Blog o WordPress plný užitočných tipov, trikov a návodov určených najmä pre používateľov. Všetko čo potrebujete vedieť o WordPress.

WP.sk – zo sveta WordPress

WP.sk je portál zameraný na WordPress, WooCommerce, hostingy, eshopové platformy, nástroje na tvorbu webstránky a iné online nástroje.

Spirit Radar – Nová generace platformy pro sběratele rumu

Sledujte prodej a dostupnost lahví po celém světě. V e-shopech i aukcích. Jsme partnerem pro sběratele alkoholu, investory, odborníky a nadšence.

WPlama – WordPress návody, tipy a rady

Návody, recenze a tipy na šablony a pluginy. S našimi návody můžete tvořit vlastní internetové stránky na nejrozšířenějším redakčním systému WordPress.

SystemOnLine.cz – ekonomické a informační systémy v praxi

IT řešení pro podporu obchodních procesů, plánování a řízení výroby, IT projekty a přehledy systémů ERP, CRM, EAM, BI a další.

Linux E X P R E S – opravdový linuxový magazín

Opravdový linuxový magazín. Naleznete zde recenze, návody a informace o software a hardware.

StartupJobs.cz – Buď žralok, pracuj pro startup!

Žhavé pracovní nabídky ze startupů čekají jen na tebe. Přihlaš se a najdi práci, co ti dá smysl!

FoneTech – Technologie máme v krvi!

Fonetech je internetový magazín věnující se technologickým novinkám, smartphonům, tabletům, automobilům i chytré domácnosti. Technologie máme v krvi! Pojďte do toho s námi!

WP Blog – WordPress Blog

WordPress Blog – všetko o WordPress od jeho inštalácie až po komplexné návody a postupy. Odporúčané témy a pluginy, recenzie.

Junior Guru – Jak se naučit programovat a získat první práci v IT

Chcete programovat? Na junior.guru máte spoustu tipů jak začít, na co si dát pozor a jak získat první práci v oboru. Abyste v tom všem nebyli sami, můžete se přidat do junior.guru klubu, kde najdete parťáky z oboru. Nejen začátečníky jako vy, ale i profíky, kteří vám pomohou s motivací, poradí s kariérou, poskytnou zpětnou vazbu, rozseknou zapeklitý problém v kódu.

WP profesionálové – mikrosponzoři

Jan Polzer – polzer.cz

Daniel Střelec – danielstrelec.cz

Jiří Semota – drivespace.cz

Jakub Franko – jakubfranko.cz

Constantino – constantino.co.nz

TechRT – techrt.com

Yoohoo Plugins – yoohooplugins.com

Registrace budou již brzy otevřené a i vy se můžete stát našimi podporovateli.