Toret.cz – specialista na WooCommerce pluginy

Internetový obchod s WooCommece pluginy Toret.cz se zaměřuje především na tvorbu integračních řešení pro české a slovenské e-shopové prostředí. V nabídce najdete pluginy se zaměřením na dopravce, platební brány, srovnávače zboží nebo fakturační služby.

Toret Zásilkovna

Mezi nejpopulárnější pluginy z naší nabídky patří integrace dopravní služby Zásilkovna. S pluginem Toret Zásilkovna za pár minut integrujete tohoto dopravce do svého WooCommerce e-shopu. Umožníte tak svým zákazníkům pohodlný výběr pobočky, kam chtějí balík doručit. Případně můžete využívat i Zásilkovnou nasmlouvané dopravce, kterých je více než 60. Jako správce e-shopu pak na jeden klik vytisknete přepravní štítky, “odešlete” balík do systému Zásilkovny, vygenerujete trackovací číslo pro zákazníka a odešle mu je.

Nová mobilní aplikace

Toret WooCommerce Manager je nová Android aplikace, která usnadňuje správu e-shopu. Aplikaci lze využít v administrativě, správě obchodu nebo při práci ve skladu. Mezi základní funkce aplikace patří upozornění na novou objednávku, neomezené množství napojených e-shopů a práce s objednávkami.

Další užitečnou funkcí je integrace s pluginy. Aplikace Toret WooCommerce Manager je kompatibilní s pluginem Toret Zásilkovna. Pokud ji v e-shopu používáte, můžete si přes ni stáhnout štítek balíku, reklamační štítek nebo sledovat zásilku přes službu Packeta. Dále je kompatibilní s pluginy Toret iDoklad, Fakturoid a Vyfakturuj. Jestliže, že je máte na webu, můžete v detailu objednávky stáhnout fakturu nebo proforma fakturu.

Toret.cz je stříbrný sponzor WordCampu Praha 2021.