tomas-kocifaj

Vyhlašte s námi boj špatným projektům

Budu mluvit o “Boji proti špatným projektům”. Jsem spoluzakladatel firmy Brilo Team s.r.o., kde se už dlouhá léta zabýváme vývojem projektů právě na systému WordPress. Za tu dobu jsme se setkali už se spoustou klientů, kteří často (i svou chybou) nechali vytvářet projekt, který ve finále neodpovídal tomu, co potřebují. Chceme proto ukazovat a vysvětlovat lidem, jak by měli na tvorbu webového projektu pohlížet. Stejně tak jim dodat potřebné materiály, jako je vzor zadávací dokumentace, vzor technické specifikace, vzor smlouvy o dílo, atd.

Jde nám hlavně o to, aby investovaná částka do webové projektu byla adekvátní. Nemusí to být hodně, ale ani málo. Aby to dávalo smysl, projekt měl potřebnou kvalitu, funkce a technologie k tomu, aby klientovi dále vydělával další peníze.

Chci tedy ve své přednášce hovořit právě o tom, jak to v Brilo Team vnímáme my. K čemu jsme došli, co nám funguje a ukázat, že se zadavatel ani dodavatel nemá soustředit na to nejméně podstatné a to jsou jen finance. Jak se na všechno připravit, co před zadáním nebo posláním poptávky vyzjistit, na co by se měl člověk ptát a jak se ptát na důležité otázky zadavatele ale i objednatele.

📰 Přečtěte si rozhovor s Tomášem Kocifajem.

📒 Prezentace z přednášky

Řečník