SimpleShop – chytrý prodejní formulář

Chcete automatizovaně prodávat videa, kurzy, školení, vstupenky a mnoho dalšího? SimpleShop je specialistou pro prodej online produktů na vlastních webových stránkách. SimpleShop nabízí řadu chytrých funkcí a napojení. Samozřejmostí je plugin SimpleShopu pro WordPress.

Jsme napojeni na 12 českých a slovenských bank, 6 e-mailingových systémů, 5 platebních bran, 4 redakční webové systémy. Vývojáři určitě ocení API a možnost upravit si prodejní formulář podle svých představ.

Co všechno můžete přes SimpleShop prodávat

E-booky – pro svůj prodej e-booků využijte až 4 druhy zabezpečení e-booků pro formát PDF, automatické doručení na e-mail zákazníka nebo omezení počtu stažení. Kromě PDF podporujeme soubory typu ePub, mobi a docx. 

Video a videokurzy – vlastní videopřehrávač umožní přehrání videa zákazníkovi ihned po zaplacení. Jsme kompatibilní oblíbenými platformami jako jsou YouTube nebo Vimeo.

Online kurzy, školení, webináře nabízejte automatizovaně registrace a vstupenky na online kurzy a školení. Můžete omezit počet míst v kurzu a také prodávat kurz na jméno. Určitě oceníte hromadné rozeslání e-mailů účastníkům na pár kliknutí.

Členství – je velmi oblíbené pro odkrývání obsahu na webu postupně nebo na dobu určitou. Umožňujeme opakované platby kartou. Zákazník dostává přístup ihned po zaplacení.

Vstupenky a vouchery – v našem editoru si snadno vytvoříte svoji vlastní vstupenku nebo použijete svou předpřipravenou. Na živých akcích si platnost vstupenky lehce ověříte přes naši mobilní aplikaci SimpleTicket. Prodávejte cokoliv vás napadne – permanentky, služby, konzultace, hodiny cvičení, meditace, zboží, poukázky, přístupy do astrologické sekce, thajské masáže, dietní plány, suvenýry a mnoho dalšího.