Média – první tisková zpráva

V případě dotazů kontaktujte prosím Jana Štětinu (hlavního pořadatele – jan.stetina@naswp.cz, +420 799 797 065), nebo Vladimíra Smitku (fakturace, média – vladimir.smitka@lynt.cz).

Připojte se na WordCamp Praha 2022 – největší online konferenci v ČR a na Slovensku (nejen) o WordPressu

WordCamp Praha je největší konferencí o WordPressu v České republice a na Slovensku. Následující 9. ročník se bude konat 26. února 2022 pod taktovkou hlavního organizátora Jana Štětiny. Setkání proběhne online stejně jako v loňském roce. Stále platí, že udržení tradice je pro nás důležité, zdraví účastníků ještě více.

Pokud se zajímáte o webové stránky, marketing, tvorbu obsahu nebo řízení webových projektů, únorový WordCamp Praha 2022 je ideálním místem, kde můžete odstartovat svou konferenční sezónu pro rok 2022.

Aktuální 9. ročník se bude konat v sobotu 26. února 2022 pod taktovkou hlavního organizátora Jana Štětiny online na platformě Hopin, stejně jako v loňském roce.

Nabitý program po celý den

Letos pro vás tradičně připravíme jak technické přednášky pro webové vývojáře, tak i přednášky z oblasti marketingu a práva. Část programu bude také tradičně zaměřená na lidi, kteří se s WordPressem setkávají především na uživatelské úrovni.

Networking

I na online konferenci samozřejmě nemůže chybět networking. Díky platformě Hopin, kterou jsme se pro tento ročník rozhodli znovu využít, si všichni připojení vychutnají zážitek, který se blíží konferenci v reálném světě. Připraveny budou místnosti pro networking, virtuální stánky partnerů a místnosti pro workshopy. Nebude chybět ani tradiční (byť virtuální) afterparty.

Podpora

Konferenci můžete také finančně podpořit. Pomůžete nám tak zajistit lepší virtuální studio, sestříhání materiálů a propagaci akce. Pokud se chcete stát hrdým sponzorem WordCampu, ozvěte se nám.

Další informace a registrace

Rozhovory s řečníky, program a další informace najdete na oficiálním webu konference prague.wordcamp.org/2022.

Na stejné adrese prague.wordcamp.org/2022 se můžete také přihlásit k odběru newsletteru, kterým vás budeme informovat o spuštění registrací na konferenční platformě Hopin.

Těšíme se na vás v sobotu 26. února 2022 v 9:00.