Myško Kopecký – Naštěstí už s WordPressem nemusím pracovat

Ahoj Miško, mohl by ses nám prosím tě ze začátku představit?

Ahojte! Som autorom bestsellerov Príťažlivosť, Ako ju získať a zakladateľom WordPress blogu akozbalit.sk s cieľom prinášať ženám lepšie zážitky s mužmi. Založil som aj skupinu a komunitu Učíme sa podnikať s vyše 42.000 členmi, kde sa vzájomne podporujeme, zdieľame skúsenosti a vytvárame si podporné prostredie. Milujem, keď môžem stáť pred ľuďmi a zdieľať s nimi veci, ktoré ich môžu posunúť na ďalší level.

Jak jsi se dostal k online podnikání?

Bolo to ešte v roku 2010, keď som potreboval vytvoriť stránku pre jednu moju biznis aktivitu, aby sa ľudia viac dozvedeli o danej technológii, pozreli si, ako funguje a aké referencie k nej sú. Nerád niečo dokola vysvetľujem, a preto som ľudí radšej odkázal na web, kde to všetko je.

Kdy jsi poprvé zjistil, že bys mohl použít WordPress?

Bolo to koncom roka 2011, keď som hľadal platformu, na ktorej by som postavil svoj nový blog. WYSIWYG editor, na ktorom som mal postavené predchádzajúce jednoduché weby, mi k tomu už nestačil.

O čem tvá přednáška bude?

Chcem sa s ľuďmi podeliť o 5 vecí, ktoré som sa naučil za posledných 6 rokov na ceste za multimiliónovým WP blogom. Teda čomu sa vyvarovať a na čo sa radšej zamerať pri budovaní svojho blogu, aby ušetrili čas, energiu a peniaze.

Na WordCampu máš i případovou studii, co v ní zazní?

Ako sme v 2016 doslova vymazali tretinu obsahu a zachránili tak reputáciu a celý blog (s prekvapivými výsledkami).

Jak se ti s WordPressem pracuje?

Našťastie už s ním nemusím pracovať ja, ale človek z môjho tímu 🙂 Je to však stále pre mňa intuitívne a jednoduché prostredie, v ktorom som si vždy vedel spraviť (alebo zabezpečiť) všetko, čo som si len od blogu predstavoval.

Je něco, co ti na WordPressu nevyhovuje?

Asi len to, že ak chcem spraviť väčší zásah, tak to už nedokážem sám a potrebujem na to niekoho druhého.

Děkujeme za rozhovor a těšíme se na konferenci!

Chcete být také tak úspěšný v podnikání (nebo třeba i u žen)?
Kupte si vstupenku přijďte si poslechnout, jak na to!

WordCamp Praha 24. 2. 2018 is over. Check out the next edition!