Wrote about us

blog.janlasac.cz – Jaký byl wordcamp 2015

WordPress camp v Praze byl velice vydařený. Přišlo i dost lidí cca 200. Program byl velice zajímavý, přednášky byly rozdělené na programátorské a uživatelské. Nejvíce mě zaujala přednáška od …..

wplama.cz – Pluginy, o kterých jsme mluvili na Workshopu

Největší WordPress akce v Čechách se letos konala 28.2. a my jsme na ní měli Workshop pro začátečníky. Součástí workshopu byla také ukázka nastavení populárních pluginů. Níže najdete kompletní seznam pluginů, o kterých jsme mluvili…

wp-types.com – How to build a Classifieds Site with WordPress – workshops we run for WordPress fans

Many WordPress users find building their own WordPress Classifieds sites to be challenging. Last Saturday at WordCamp Prague, we tried to convince WordPress fans that this task can be accomplished without pain……

Michalblazek.cz – Report z WordCamp Praha 2015

V rámci svého „konferenčního týdne“ jsem také v sobotu navštívil WordCamp Praha na mé alma mater VŠE. Ihned po příchodu jsme vyfásli s Michalem Pokorným uvítací balíček, odznáčky a samolepky I speak WordPress…..

alian.info – Aký bol WordCamp Praha 2015

Posledný februárový deň sa v priestoroch Vysokej školy ekonomickej v Prahe konala konferencia WordCamp, ktorá je venovaná redakčnému systému (CMS) WordPress

lynt.cz – Jaký byl WordCamp Praha 2015

Report z konference WordCamp Praha 2015, který byla zaměřená na redakční systém WordPress. Tuto akci Lynt sponzoroval a měli jsme zde i přednášku o bezpečnosti. Článek je psán převážně z pohledu vývojáře….

padr.cz – Jaký byl WordCamp Praha 2015

Sepsal jsem svoje dojmy a postřehy z největší konference k WordPressu WordCamp Praha 2015. Byl to již druhý ročník. Loni mi účast nevyšla, o to větší radost jsem měl, že mi podařilo přijet letos….

Internetprovsechny.cz – WordCamp Praha 2015 překonávající

WordCamp Praha 2015 je za námi. I druhý ročník se vydařil a v lecčem překonal ten loňský a první. Poslední únorový den roku 2015 patřil největší akci okolo WordPress v Česku – na půdě Vysoké školy ekonomické Praha se dne 28. 2. 2015 konal WordCamp Praha…..