Napsali o WordCampu

Jaký byl WordCamp Praha 2014
V sobotu 22. února 2014 proběhla první česká konference věnovaná jen WordPressu. Bylo na čase. Nešlo jen o samotou konferenci, ale o mnoho důležitějších věcí.
e-ott.info

Report: WordCamp Prague 2014
Pražský WordCamp 2014 bylo setkání všech příznivců redakčního systému WordPress, který například i já používám na svém blogu. Sešly se zde špičky v oboru SEO, jako je například Pavel Ungr, Marek Prokop a další.
itefektivne.cz

Neměli jste si nechat ujít první Wordcamp v Praze
Konference se konala 22. února v pražském coworkingu HUB – obsah byl rozdělen na dvě části (pro laiky x vývojáře). Jednalo se o první Wordcamp pořádaný v ČR.
Ondřej Martinek

Dojmy z pražského WordCampu 2014
Konference věnovaná redakčnímu systému WordPress proběhla v sobotu 22. 2. 2014 v prostorách Impact HUBu na Smíchově.
Kocman.info

Jaký byl první český WordCamp?
První český WordCamp bude určitě ještě hodnocen z mnoha různých hledisek, takže zatím jenom stručné shrnutí ohlasů ze sociálních sítí. Hlavní cíl byl ale každopádně splněn..
separatista.net

WordCamp Prague 2014 – moc dobrý bagety
WordCamp se v ČR konal poprvé, a že bylo načase. WordPress je ve světě už nějakou dobu nejvíc trendy, hit a chic kladivo na weby jakékoli velikosti i zaměření.
Jaroslav Polakovič

WordCamp Praha 2014 – WordPress konference pro uživatele i profesionály
22. 2. 2014 se v Praze konal historicky první WordCamp v České republice. Jak je z titulku patrné, jedná se o WordPress konferenci, která má i oficiální podporu z centrály WordCampu v USA.
matonoha.cz

Jaký byl první český WordCamp?
V sobotu 22. 2. 2014 se v Praze uskutečnila poprvé konference WordCamp, která je zaměřena na redakční systém WordPress. WordCamp je celosvětová konference, která se konečně dostala i k nám do České republiky.
superkoderi.cz

Premium šablona vždy neznamená nejvyšší kvalitu z pohledu použitelnosti aneb jak fungují někteří developeři
Dne 24.2.2014 se konala konference WordCamp Praha 2014, která je zaměřena na redakční systém WordPress. Konference byla rozdělena na dva sály, pro uživatele a pro developery, ve kterém jsem přednášel.
kvasnickajan.cz

Pár postřehů z WordCamp Praha 2014
V sobotu se konala zajímavá a myslím, že velmi povedená akce WordCamp Praha 2014 určená příznivcům redakčního systému WordPress. Tímto článkem bych se rád podělil o několik svých dojmů z celého dne.
maxiorel.cz

WordCamp 2014
WordCamp 2014 byl první konferencí věnovaný kompletně redakčnímu systému WordPress, který se konal v ČR. Ačkoliv byl pořádán fanoušky WordPressu, byl schválený a podporovaný centrálou WordCampu v USA.
lm-blog.cz

Jaký byl WordPress Wordcamp
Minulý týden jsme se s Filipem zúčastnili historicky prvního WordCampu u nás, který se konal v prostorách pražského HUBu. Musím říct, že jsem byl mile překvapen jak vysokou úrovní organizace, tak i osazenstvem a obsahem přednášek.
www.whitehat.cz

Jak poprowadzić prezentację po angielsku i nie umrzeć ze strachu – WordCamp Praga
Agnes Bury napsala článek o WordCampu ve svém rodném jazyce polštině. Takže pojďte si procvičit polštinu nebo použijte Google Translator.
webfaces.pl

50 nejlepších SEO pluginů pro WordPress na Wordcampu v Praze
Když mne organizátoři prvního pražského Wordcampu pozvali přednášet, rozhodl jsem se hovořit o tématu, které už dlouho řeším. Jak vyřešit všechny důležité aspekty on-page SEO ve WordPressu.
blog.bloxxter.cz

WordPress jako základní kámen online magazínu
Během své přednášky na Pražském WordCampu jsem byl dotázán, proč byla pro tvorbu webu parade.com zvolena platforma založená na WordPressu, když jsme si celou frontendovou část tak trochu napsali znovu a po svém.
david.binda.cz

WordPress a affiliate – moje přednáška na WordCamp Praha 2014
22.2.2014 proběhl svátek všech WordPressáků – WordPress WordCamp Praha 2014. I já jsem přispěl svojí přednáškou, kde jsem se pokusil popsat affiliate marketing na WordPressu z několika různých pohledů.
tomasponer.cz

Dvě soboty s CMS: Jaký byl WordCamp a Joomla! Day
Poslední sobotu v únoru a první sobotu v březnu se konaly, v České republice vůbec poprvé, dvě události: WordCamp Praha a Joomla! Day Prague. WordCamp Praha jako setkání příznivců a uživatelů CMS WordPress, Joomla! Day jako setkání příznivců a uživatelů CMS Joomla!.
internetprovsechny.cz